PUUR Interieurbouw bestaat sinds 2015 en is van start gegaan in een kleine schuur in Lemselo (OV). Als ZZP’er is Lars Lulofs begonnen en al snel gegroeid tot een volwaardig Interieurbouwbedrijf met opgeleide en ervaren interieurbouwers en monteurs in dienst. 

Wij richten ons op exclusieve en unieke interieurs. Of het nu gaat om het nieuw inrichten of verbouwen van een particuliere woning, bedrijfspand, winkel of kantoorruimte. Persoonlijk contact, creativiteit en kwaliteit staan hierin altijd voorop. Wij hebben de expertise om het onmogelijke mogelijk te maken. Dit alles passend voor ieder budget. Én hebben alles ter beschikking onder één dak. 

1156-LR-2

In onze eigen werkplaats met de nieuwste machines verricht PUUR Interieurbouw haar werkzaamheden. Wij werken met een veelzijdig team van enthousiaste een een deskundig netwerk van leveranciers. Daardoor zijn wij in staat om uiteenlopende opdrachten te realiseren.

De door PUUR Interieurbouw vervaardigde meubels en interieurbouw zijn eigentijds, uniek en ambachtelijk tegelijk. Een meubel of een ruimte staat nooit op zichzelf. Wij kijken met u samen of het interieur als geheel in balans is. Onze aandacht gaat daarbij onder andere uit van lijnenspel en textuur tot kleurstelling en lichtinval. Uw omgeving is dan ook onze inspiratie. Uw wensen, alsmede de eventueel uitgewerkte plannen van de (interieur)architect, zijn het uitgangspunt van het ontwerp en maakproces. Hierbij stemmen wij de vormentaal en materiaalkeuze af op uw persoonlijkheid of zakelijke identiteit. Ontwerpen, tekenen en de uitvoering; uw opdracht wordt tot in detail afgewerkt.

Ons team

Onze werkplaats