over PUUR

PUUR Interieurbouw is helemaal thuis in hoogwaardige interieurbouw.

Of het nu gaat om het nieuw inrichten of verbouwen van een bedrijfspand, winkel of kantoorruimte of om een particuliere verbouwing. Persoonlijk contact, creativiteit en kwaliteit staan hierin altijd voorop. Wij hebben de expertise om degelijk werk af te leveren en het onmogelijke mogelijk te maken. Dit alles passend voor ieder budget. En…we hebben alles ter beschikking onder één dak.

 

 

 

 

PUUR Interieurbouw verricht haar werkzaamheden in opdracht van particuliere klanten, aannemers, architecten en bedrijven. Bij PUUR Interieurbouw werken we met een veelzijdig team van enthousiaste vaklieden en een deskundig netwerk van leveranciers. Daardoor zijn wij in staat om uiteenlopende opdrachten te realiseren.

De door PUUR Interieurbouw vervaardigde meubels en interieurbouw zijn eigentijds, uniek en ambachtelijk tegelijk. Met klassieke houtverbindingen tegenover gewaagde combinaties in kleur- en materiaalgebruik. Een meubel of een ruimte staat nooit op zichzelf. Wij kijken met u samen of het interieur als geheel in balans is. Onze aandacht gaat daarbij onder andere uit van lijnenspel en textuur tot kleurstelling en lichtinval. Uw omgeving is dan ook onze inspiratie. Uw wensen, alsmede de eventueel uitgewerkte plannen van de (interieur)architect, zijn het uitgangspunt van het ontwerp en maakproces. Hierbij stemmen wij de vormentaal en materiaalkeuze af op uw persoonlijkheid of zakelijke identiteit. Ontwerpen, tekenen en de uitvoering; uw opdracht wordt tot in detail afgewerkt.

 

 

 

 

Plannen om uw keuken aan te passen naar uw huidige wensen?

Uw keuken is meer dan een werkruimte alleen. Het speelt een centrale rol in een woning; het hart van ieder huis. Ook is het de ruimte om u creatief te kunnen uitleven. PUUR Interieurbouw kan daar vorm aan geven en heeft een ruim aanbod aan inbouwapparatuur, elementen, beslag, geleide systemen e.d.

Werkbladen kunnen op maat worden gemaakt door onze leveranciers in o.a. keramiek, composiet/kwartsiet, Dekton, graniet, marmer en RVS-staal.

 

 

 

 

PUUR Interieurbouw
Zwollestraat 5
7575 EP Oldenzaal, Nederland
info@puurinterieurbouw.nl

Erkend leerbedrijf

Openingstijden
© Copyright PUUR Interieurbouw 2021